понедельник, 18 мая 2020 г.

Питання на екзамен по предмету "БудоваЕО"


                   Питання ,які виносяться на екзамен
1.Який сучасний стан харчової промисловості України.
2Як класифікують поточні лінії.
3.Основні терміни і визначення надійності машин.
4.Техніко-економічні показники якості конструкції машин.
5.Чим характеризується робота підйомних машин.
6.Для чого призначені підйомні машини.
7.Які машини відносяться до підйомного обладнання.
8.Яке призначення, будова і принцип роботи талей.
9.Що являють собою крани-штабелери ,їх будова і принцип роботи.
10.Які переваги машин безрейкового(наземного)транспорту.
11.Який принцип роботи об’ємного поршневого дозатора.
12.Який принцип роботи вагового дозатора.
13.Яке призначення, будова і принцип роботи електронавантажувача.
14.Які машини належать до транспортуючих.
15. Чим характеризується робота транспортуючих машин.
16.Яка будова і принцип роботи стрічкового, ланцюгового та стрічкового транспортерів.
17.Які стрічки використовують для транспортування вантажів у стрічкових транспортерах.
18.Для чого призначені елеватори, їх класифікація.
19.Що таке пневматичне транспортування.
20.Який  принцип роботи пневматичних транспортувальних мащин.
21.Як проводять розрахунок продуктивності транспортерів.
22.Що відбувається в результаті миття тари і продукції.
23.Які ви знаєте способи миття сировини.
24.Як проведено класифікацію мийних машин.
25.Які машини використовують для миття сировини.
26.Як проводять розрахунок продуктивності мийних машин.
27.Що таке подрібнення сировини.
28.Якими способами може проходити подрібнення.
29.Класифікація обладнання для грубого і тонкого подрібнення.
30.Яка будова і принцип роботи молоткових дробарок.
31. Яка будова і принцип роботи різальних машин.
32.Який принцип роботи гомогенізатора.
33.Як проводять розрахунок продуктивності гомогенізатора.
34.Як проведена класифікація теплообмінних апаратів поспособу передачі теплоти.
35.що використовують в якості теплоносія при виробництві харчових продуктів у теплообмінних апаратах.
36.Як класифікують апарати по технологічному призначенню.
37.яка будова і принцип роботи бланшувача.
38.Що таке стерелізація і пастерелізазація продукції
39.яка будова і принцип роботи стерелізатора.
40.Як проводять розрахунки бланшувача.
41.Яка будова і принцип роботи  фасовочної машини для сипких продуктів.
42.Як проводять класифікацію закаточних машин.
43. .Як проводять герметизацію металевих та скляних банок.
44. Яка будова і принцип роботи обладнання для сушіння харчових продуктів.
45.Яка будова і принцип роботи обладнання для замочування та пророщування зерна.
46. . Яка сутність основних мембранних методів.
47.Тістомісильні машини їх класифікація.
48.Лінії для випуску довгих і коротко-різальних макаронних виробів.
49.Сепарування і теплова обробка молока.
50.Класифікація обладнання для виробництва питного молока, вершків і кисломолочних напоїв.
51.Класифікація машин для подрібнення м’яса і м’ясних продуктів.
52.Класифікація подрібнювачів фаршу.
53.  На які групи поділяється пиво за кольором?
54. На які стадії можна розділити технологію виробництва пива?
55.Сировина, яка використовується при виробництві пива.
56.  Назвіть види квасу.
57.  На які стадії можна розділити технологію виробництва квасу?
58.Із яких основних стадій складається технологія виробництва вин?
59. Охарактеризуйте принципово-технологічну схему виробництва цукру.
60. Охарактеризуйте процес випарювання соку та утворення сиропу.
61.Потокове виробництво консервів може бути?
62.Цех сушки сублімації .З яких ділянок він складається?
63.Які способи сушіння плодів, ягід, овочів і картоплі ви знаєте?
64.  Яка сировина використовується для виробництва крупів?
65. Яка послідовність виконання технологічних операцій виробництва крупів?  
66. З якою метою подрібнюють ядра насіння?
67. Призначення прожарювання м’ятки в жаровнях?
69. Умови віджиму олії на пресах?


Комментариев нет:

Отправить комментарий