суббота, 18 декабря 2021 г.

ГР 46 РЕГІОНАЛЬНІ СТРАВИ ТА ВИПІЧКА ТЕМИ РЕФЕРАТІВ

 

      
                                                             ТЕМИ РЕФЕРАТІВ 
1, Дорош Олена  "Хліб та вироби з тіста української кухні".
2. Йовенко Альбіна " Традиційні українські напої".
3. Корнійчук Ірина " Особливості національної кухні України".
4. Кучма Богдана " Борщ національна страва україців ".
5.Любчик Марія " Перші стави в національній кухні Українт".
6. Олісейчик Вікторія " Національні страви та вироби з вироби прісного тіста".
7.Матюк Андрій " Націоналбні страви з риби".
8. Остапчук Олена " Вегітаріанство- як оздоровча система харчування".
9. Остимчук Максим " Борщ -національна страва українців ".
10.Швець Марія " Українські м'ясні страви".
11.Пиваворчук Наталія " Традиції українського писанкарства".
12. Варчук Олеся" Молоко та молочні продукти , особливості їх споживання в         національній кухні".

Комментариев нет:

Отправить комментарий