четверг, 3 декабря 2020 г.

ГР 24-ТЕХ Вступ до спеціальності Контрольна робота

 Вступ до спеціальності

Питання на контрольну роботу

                                                 1 варіант

1.Характеристика хлібопекарських виробів.

   Характеристика макаронних виробів та їх асортимент

2.Які Ви знаєте способи рафінування олії?

3.Види пива та їх класифікація.

    Класифікація безалкогольних напоїв та особливості виробництва газованих безалкогольних           напоїв.

4.Перечисліть основні стадії виготовлення ковбас.

                                                            2 варіант

 

1.Яку сировину використовують для виготовлення цукру?

    Властивості крохмалю.

    Асортимент кондитерських виробів

2.Характеристика вин.

   Основні технологічні операції виготовлення коньяку.

3.Які правила консервування плодів і ягід Ви знаєте?

4.Основні технологічні операції обробки молока.

   У чому полягає особливість виготовлення сухих молочних продуктів

Комментариев нет:

Отправить комментарий