воскресенье, 13 июня 2021 г.

ГР 36 ТПБКВ з ОТ КОНТРОЛЬНА РОБОТА

 

1 Варіант

1.    Як приготувати тісто на млинчики?

2.    Яких умов необхідно дотримуватися при приготуванні  пісочного тіста?

3.Чим          відрізняється       мигдальне   тісто         від     білково-повітряного?

4.Які основні правила формування і випікання виробів з   прісного шарового тіста?

2     2 Варіант

1.       Які способи розпушування використовують при приготуванні

тіста на млинчики?

2.Назвіть начинки, що використовуються для приготування вафельних перекладанців?

3.Як готують і випікають звичайне пісочне тісто?

4.Яка особливість приготування сочників?

5.Чи можна мигдальний горіх замінити якимось іншим горіхом при приготуванні мигдального тіста?

3    Варіант

1.Які можуть виникнути недоліки тіста на млинчики і чиможна їх усунути?

2.Яка           відмінність          у        приготуванні       печива           пісочного «Домашнього», «Круглого», «Лимонного»?

3.Чи буде відрізнятися технологія приготування прісного

здобного тіста, якщо під час його приготування використають:

а) тільки саму воду;

б) кисломолочні продукти?

4.Назвіть особливість приготування білково-горіхового тіста.

4   4   Варіант

1.Які можуть виникнути недоліки тіста на млинчики і чиможна їх усунути?

2.Як готують і випікають звичайне пісочне тісто?

3.Чим відрізняється прісне здобне тісто від пісочного?

4.Яких правил необхідно дотримуватися при приготуванні білково-повітряного тіста і чому?

5    5  Варіант

1.У чому особливість приготування вафельного тіста?

2.Які способи       розпушування       використовують при приготуванні пісочного звичайного і десертного тіста?

3.Які можливі дефекти прісного здобного тіста і чи можна їх виправити?

4. Назвіть особливість підготування мигдального горіха для замішування тіста.

 

6     6 Варіант

1.       Назвіть асортимент виробів з тіста на млинчики.

Як формують налисники залежно від використаної начинки?

2.Чи можна повторно використати виливи вафельного тіста, що утворюються під час випікання, і як саме?

3.Які можливі дефекти пісочного тіста і чи можна їх усунути?

4.Які існують способи приготування мигдального тіста?

7      7 Варіант

1.Яке обладнання використовують для випікання вафельного тіста?

2.Який асортимент виробів можна готувати з вафельного тіста.

3.З якого тіста готують вафельні трубочки і чим їх можна заповнювати?

4.Який асортимент виробів готують з прісного здобного тіста?

5.Як готують і випікають заварне тісто?

6.Які процеси відбуваються при заварюванні борошна і замішуванні заварного тіста?

 

8     8  Варіант

1.Які є види пісочного тіста?

2.Назвіть асортимент виробів, які випікають зі звичайного пісочного тіста?

3.Які розпушувачі використовують під час приготуванняпрісного здобного тіста і як їх додають у тісто?

4.Які можливі дефекти білково-повітряного тіста і чи можна їх виправити?

5.Які процеси відбуваються при заварюванні борошна і замішуванні заварного тіста?

6.Який температурний режим випікання заварного тіста?

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий