1 Варіант
1.
Як приготувати тісто на млинчики?
2.
Яких умов необхідно дотримуватися при приготуванні пісочного тіста?
3.Чим відрізняється мигдальне тісто
від білково-повітряного?
4.Які основні правила формування і випікання виробів з прісного шарового тіста?
2 2 Варіант
1. Які способи розпушування використовують при приготуванні
тіста на млинчики?
2.Назвіть начинки, що використовуються для
приготування вафельних перекладанців?
3.Як готують і випікають звичайне пісочне
тісто?
4.Яка особливість
приготування сочників?
5.Чи можна
мигдальний горіх замінити якимось іншим горіхом при приготуванні мигдального
тіста?
3 3 Варіант
1.Які можуть виникнути
недоліки тіста на млинчики і чиможна їх усунути?
2.Яка відмінність
у приготуванні печива
пісочного «Домашнього»,
«Круглого», «Лимонного»?
3.Чи буде
відрізнятися технологія приготування прісного
здобного тіста, якщо під час його приготування
використають:
а) тільки саму воду;
б) кисломолочні продукти?
4.Назвіть особливість приготування
білково-горіхового тіста.
4 4 Варіант
1.Які можуть виникнути недоліки тіста на
млинчики і чиможна їх усунути?
2.Як готують і випікають звичайне пісочне
тісто?
3.Чим відрізняється
прісне здобне тісто від пісочного?
4.Яких правил
необхідно дотримуватися при приготуванні білково-повітряного тіста і чому?
5 5 Варіант
1.У чому
особливість приготування вафельного тіста?
2.Які способи розпушування
використовують при приготуванні
пісочного звичайного і десертного тіста?
3.Які можливі дефекти прісного здобного
тіста і чи можна їх виправити?
4. Назвіть
особливість підготування мигдального горіха для замішування тіста.
6 6 Варіант
1. Назвіть асортимент виробів з тіста на млинчики.
Як формують налисники
залежно від використаної начинки?
2.Чи можна повторно використати виливи
вафельного тіста, що утворюються під час випікання, і як саме?
3.Які можливі дефекти пісочного тіста і чи
можна їх усунути?
4.Які існують способи приготування
мигдального тіста?
7 7 Варіант
1.Яке обладнання використовують для
випікання вафельного тіста?
2.Який асортимент виробів можна готувати з
вафельного тіста.
3.З якого тіста готують вафельні трубочки і
чим їх можна заповнювати?
4.Який асортимент виробів готують з прісного
здобного тіста?
5.Як готують і випікають заварне тісто?
6.Які процеси відбуваються при заварюванні
борошна і замішуванні заварного тіста?
8 8 Варіант
1.Які є види пісочного тіста?
2.Назвіть асортимент виробів, які випікають
зі звичайного пісочного тіста?
3.Які розпушувачі використовують під час
приготуванняпрісного здобного тіста і як їх додають у тісто?
4.Які можливі дефекти білково-повітряного
тіста і чи можна їх виправити?
5.Які процеси відбуваються при заварюванні
борошна і замішуванні заварного тіста?
6.Який температурний режим випікання
заварного тіста?
Комментариев нет:
Отправить комментарий