среда, 10 мая 2023 г.

ГР 26 ГРС-Ф САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА В ГАЛУЗІ Білети 26 ГРС-Ф

 

Білети 26 ГРС-Ф                                          

 Білет №1

Вакулик Богдана

1.  Навколишнє середовище та його значення для життя людини. Державні заходи  з охорони навколишнього середовища.

2.   Гігієнічні вимоги до проектування і оснащення миючих столових і кухонного посуду.

3.  Особиста гігієна робітників підприємств ресторанного господарства (гігієнічні вимоги до догляду за шкірою, слизовими оболонками, санітарного одягу).

          Білет №2

Ковальчук Оксана

1.    Загальні гігієнічні принципи, які необхідно враховувати при розробці

проектів ПРГ.

2.    Санітарні вимоги до утримання приміщень, способи їхнього прибирання, інвентар для прибирання, його маркування.

3.    Гігієнічні вимоги до посуду, тари, паквальних матеріалів

Білет №3

Кебелеш  Юрій

1.     Гігієнічні вимоги до проектування і оснащення камери відходів.

2.     Санітарні вимоги до утримання території.

3.     Санітарні вимоги до утримання приміщень, способи їхнього прибирання, інвентар для прибирання, його маркування.

 

Білет №4

Матюк Андрій

1.     Санітарні вимоги до утримання приміщень, способи їхнього прибирання, інвентар для прибирання, його маркування.

2.Санітарні вимоги до миття та обеззараження посуду, інвентарю, обладнання (ручний, машинний способи миття, миючі та дезинфікуючі засоби).

3.  Гігієнічна оцінка різних методів дезинфекції (засоби та     способи дезинфекції, приготування та зберігання хімічних засобів дезинфекції).

 

Білет №5

Романюк Каріна

1.Санітарні вимоги до утримання території.

2.     Санітарні вимоги до утримання приміщень, способи їхнього прибирання, інвентар для прибирання, його маркування.

3. Гігієнічні вимоги до посуду, тари, паквальних матеріалів.

 

Білет №6

Романюк  Наталія

 1.   Санітарні вимоги до утримання території.

2.     Санітарні вимоги до утримання приміщень, способи їхнього прибирання, інвентар для прибирання, його маркування.

3.  Хто перевіряє систему HACCP на підприємствах ресторанного бізнесу?   

Білет №7

Русило  Юрій

1.   Особиста гігієна робітників підприємств ресторанного господарства (гігієнічні вимоги до догляду за шкірою, слизовими оболонками, санітарного одягу).

2.  Профілактичні медичні обстеження персоналу підприємств ресторанного господарства та санітарна документація.

3.     Гігієнічні вимоги до технологічного обладнання.

Білет №8

Пловайко Михайло

1.     Гігієнічні вимоги до проектування і організації технологічного процесу в овочевому цеху.

2.     Гігієнічні вимоги до проектування і організації технологічного процесу в м’ясному цеху.

3. Гігієнічна оцінка різних методів дезинфекції (засоби та     способи дезинфекції, приготування та зберігання хімічних засобів дезинфекції).

Білет №9

Чернюк  Анастасія

1.Профілактичні медичні обстеження персоналу підприємств ресторанного господарства та санітарна документація.

2.  Санітарні вимоги до миття та обеззараження посуду, інвентарю, обладнання (ручний, машинний способи миття, миючі та дезинфікуючі засоби).

3.Гігієнічні вимоги до посуду, тари, паквальних матеріалів.

 

Білет №10

Швець Аліна

1.Методи оцінки якості дезинфікуючих засобів.

 2.    Санітарна характеристика механічного обладнання.

 3.    Санітарна характеристика немеханічного обладнання.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий