Білети 26 ГРС-Ф
Білет №1
Вакулик Богдана
1. Дайте визначення бару.
2.Які експлуатаційні характеристики барної стійки.
3. Як складається карта бару.
Білет №2
Ковальчук Оксана
1.Класифікація та характеристика барів у складі
готелів.
2.Устаткування, за допомогою якого здійснюються процеси
обслуговування споживачів.
3.Особливості складання карти коктейлів бару. В яких
барах вона необхідна.
Білет №3
Кебелеш Юрій
1. Чим бар відрізняється від закладів ресторанного
господарства інших типів.
2. Що таке паб.
3. Структура барної стійки та
характеристика меблів в торговому залі бару
Білет №4
Матюк Андрій
1. Охарактеризуйте
особливості роботи барів різних типів.
2. Устаткування, за допомогою якого здійснюються процеси обслуговування споживачів.
3. Чи залежить форма обслуговування у
барі від його типу.
Білет №5
Романюк Каріна
1. Який асортимент продукції характерний для барів.
2. Що таке змішані напої.
3. Які експлуатаційні характеристики барної стійки.
Білет №6
Романюк Наталія
1. . Який асортимент продукції характерний для барів.
2. Який асортимент основних послуг пропонують бари.
3 . На скільки
груп діляться коктейлі по способу приготування.
Білет №7
Русило Юрій
1. Класифікація та характеристика барів у складі
готелів.
2. Назвіть класи барів залежно від рівня
обслуговування
та їх
технічного оснащення.
3. Що таке змішані напої.
Білет №8
Пловайко Михайло
1. Назвіть класи
барів залежно від рівня обслуговування
та їх
технічного оснащення.
2. Охарактеризуйте особливості роботи барів різних
типів.
3. Чи залежить
форма обслуговування у барі від його типу.
Білет №9
Чернюк Анастасія
1. Чим бар відрізняється від закладів ресторанного господарства інших типів.
2. Що покладено в основу класифікації барів.
3. Що таке
змішані напої.
Білет №10
Швець Аліна
1. Класифікація та характеристика барів у складі
готелів.
2. Назвіть класи барів залежно від рівня
обслуговування
та їх
технічного оснащення.
3. Охарактеризуйте особливості роботи барів різних
типів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий