среда, 10 мая 2023 г.

ГР 26 ГРС-Ф БАРНА СПРАВА БІЛЕТИ

 

Білети 26 ГРС-Ф                                          

 Білет №1

Вакулик Богдана

1. Дайте визначення бару.

2.Які експлуатаційні характеристики барної стійки.

3. Як складається карта бару.

 

          Білет №2

Ковальчук Оксана

1.Класифікація та характеристика барів у складі готелів.

2.Устаткування, за допомогою якого здійснюються процеси обслуговування       споживачів.

3.Особливості складання карти коктейлів бару. В яких барах вона необхідна.

 

Білет №3

Кебелеш  Юрій

1.    Чим бар відрізняється від закладів ресторанного господарства інших типів.

2.  Що таке паб.

3.  Структура барної стійки та характеристика меблів в торговому залі бару

 

Білет №4

Матюк Андрій

1.    Охарактеризуйте особливості роботи барів різних типів.

2. Устаткування, за допомогою якого здійснюються процеси обслуговування    споживачів.

3.  Чи залежить форма обслуговування у барі від його типу.

 

 

 

 

Білет №5

Романюк Каріна

1. Який асортимент продукції характерний для барів.

2.     Що таке змішані напої.

3. Які експлуатаційні характеристики барної стійки.

 

 

Білет №6

Романюк  Наталія

 1.  . Який асортимент продукції характерний для барів.

2. Який асортимент основних послуг пропонують бари.

3 .  На скільки груп діляться коктейлі по способу приготування.

 

Білет №7

Русило  Юрій

1. Класифікація та характеристика барів у складі готелів.

2. Назвіть класи барів залежно від рівня обслуговування

 та їх технічного оснащення.

3.    Що таке змішані напої.

 

Білет №8

Пловайко Михайло

1.    Назвіть класи барів залежно від рівня обслуговування

 та їх технічного оснащення.

2. Охарактеризуйте особливості роботи барів різних типів.

3. Чи залежить форма обслуговування у барі від його типу.

 

Білет №9

Чернюк  Анастасія

1. Чим бар відрізняється від закладів ресторанного господарства інших типів.

2. Що покладено в основу класифікації барів.

3. Що таке змішані напої.

 

 

Білет №10

Швець Аліна

1. Класифікація та характеристика барів у складі готелів.

2. Назвіть класи барів залежно від рівня обслуговування

 та їх технічного оснащення.

3. Охарактеризуйте особливості роботи барів різних типів.

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий