четверг, 11 мая 2023 г.

ГР 26 ГРС-Ф Устаткування ЗГРГ БІЛЕТИ НА ЕКЗАМЕН

 

Білети 26 ГРС-Ф                                          

 Білет №1

Вакулик Богдана

1.     Класифікація та основні технічні характеристики устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. 

2.     Основні засоби меблювання закладів готельно-ресторанного господарства залежно від призначення та функцій меблів. 

   3. Конструктивні особливості, призначення та принцип дії стравоварильних котлів. 

 

          Білет №2

Ковальчук Оксана

1.  Вимоги, що висуваються до аудіо- та відеотехніки, яка встановлюється у жилих приміщеннях готелів. 

2.  Класифікація, принцип дії та правила експлуатації аудіо- та відеотехніки, яка встановлюється у жилих приміщеннях готелів.

3.   Призначення, класифікація та принцип дії подрібнювальних машин та механізмів. 

 

Білет №3

Кебелеш  Юрій

1.Основні способи різання харчових продуктів. Класифікація подрібнювально-різальних машин. 

2.Класифікація та принцип дії машин та механізмів для збивання продуктів. 

3.Класифікація    дозувально-формувального    устаткування.           Будова        та принципи дії 

  

Білет №4

Матюк Андрій

1. Обладнання для тренажерних залів, соляріїв, масажних, спортивних залів. Класифікація, принцип дії, основні технічні характеристики та правила експлуатації.

2.     Обладнання для шведського столу та кейтерінгу.

3.    Обладнання залів для проведення культурних або ділових заходів.

 

Білет №5

Романюк Каріна

1.Призначення, класифікація та принцип дії подрібнювальних машин та механізмів. 

2.Основні способи різання харчових продуктів. Класифікація подрібнювально-різальних машин. 

3.Класифікація та принцип дії машин та механізмів для збивання продуктів. 

 

Білет №6

Романюк  Наталія

1.Поняття та призначення устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

2.    Класифікація та основні технічні характеристики устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. 

     3.  Основні засоби меблювання закладів готельно-ресторанного господарства залежно від призначення та функцій меблів. 

 

Білет №7

Русило  Юрій

1.  Особливості конструкцій мармітів.

 2. Класифікація транспортних засобів за призначенням, видом, формою власності. Класи вантажів. 

3.Конструктивні характеристики пароварильних шаф. 

 

Білет №8

Пловайко Михайло

1.Класифікація теплового устаткування за основними класифікаційними ознаками. 

2.Класифікація, призначення, будова та сфери застосування НВЧ- та ІЧапаратів. 

3.Класифікація і характеристика грилів. 

 

Білет №9

Чернюк  Анастасія

1.Класифікація механічного устаткування. 

   2.Основні техніко-економічні показники механічного устаткування. 

   3.Будова посудомийних машин періодичної та безперервної дії. 

 

Білет №10

Швець Аліна

1.Основні способи різання харчових продуктів. Класифікація подрібнювально-різальних машин. 

2.Класифікація та принцип дії машин та механізмів для збивання продуктів. 

    3.Класифікація     дозувально-формувального    устаткування.     Будова        та принципи дії 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий