понедельник, 18 мая 2020 г.

Практична робота






Загальна вартість на 100 страв            ________________________________________
Продажна ціна однієї страви  ________________________________________
Вихід в готовому вигляді                    ________________________________________
Зробити націнку 30%                          ________________________________________

Калькуляцію склав ___________________________


      Картка-завдання  «РОЗРАХУНОК ЦІНИ НА СТРАВИ»

                      ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
Назва страви: «Риба припущена» № рецепта - 507


Розрахувати ціну за 1 порцію, вихід якої: 

І варіант - 250 г., ІІ варіант - 150 г., ІІІ варіант - 200 г.. 

                                    КАЛЬКУЛЯЦІЙНА КАРТОЧКА №___
Назва страви __________________________________________________________
Номер по збірнику рецептур: _________________





                         Картка-завдання «РОЗРАХУНОК ЦІНИ НА СТРАВИ»

                                          ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА






Комментариев нет:

Отправить комментарий