Тестові
завдання для самоконтролю знань
1. Щоб розрахувати необхідну кількість
спецій та приправ краще користуватися:
а)
калькуляційними картками;
б)
збірником рецептур;
в)
технологічними картками.
2. Якщо в супи додають солодкий перець, який
не вказаний в рецепті, то необхідно:
а) збільшити вихід страви;
б)
скористатися таблицею взаємозаміни продуктів;
в)
зменшити закладку інших овочів.
3. З метою планомірної роботи закладку на
протязі декади складають:
а)
наряд-замовлення;
б)
замовлення на приготування;
в)
план-меню.
г)всі
варіанти вірні.
4. Звітність матеріально-відповідальної
особи являє собою:
а)
систему узагальнення показників підприємства;
б)
збір даних про підприємство;
в)
складання різних документів в певному порядку.
5. Акти на списання матеріальних цінностей
складає:
а)
бухгалтер;
б)
матеріально-відповідальна особа;
в)
завідуючий виробництвом.
6. Як перевірити якість проведення
інвентаризації:
а)
зробити повторно;
б)
перерахувати відомості;
в)
перерахувати товар вибірково.
Комментариев нет:
Отправить комментарий