пятница, 29 мая 2020 г.

Питання на контрольну


Тестові завдання для самоконтролю знань
1.     Щоб розрахувати необхідну кількість спецій та приправ краще користуватися:
а) калькуляційними картками;
б) збірником рецептур;
в) технологічними картками.
2.       Якщо в супи додають солодкий перець, який не вказаний в рецепті, то необхідно:
 а) збільшити вихід страви;
б) скористатися таблицею взаємозаміни продуктів;
в) зменшити закладку інших овочів.
3.       З метою планомірної роботи закладку на протязі декади складають:
а) наряд-замовлення;
б) замовлення на приготування;
в) план-меню.
г)всі варіанти вірні.
4.       Звітність матеріально-відповідальної особи являє собою:
а) систему узагальнення показників підприємства;
б) збір даних про підприємство;
в) складання різних документів в певному порядку.
5.       Акти на списання матеріальних цінностей складає:
а) бухгалтер;
б) матеріально-відповідальна особа;
в) завідуючий виробництвом.
6.       Як перевірити якість проведення інвентаризації:
а) зробити повторно;
б) перерахувати відомості;
в) перерахувати товар вибірково.

Комментариев нет:

Отправить комментарий