пятница, 22 мая 2020 г.

Екзамен БудоваЕО Білети


                            Номери білетів і питання   
                            Велимчаниця Тетяна     Білет №1
        1.Який сучасний стан харчової промисловості України.
        2.Які стрічки використовують для транспортування вантажів у стрічкових транспортерах.
        3.Як проводять розрахунок продуктивності гомогенізатора.
       4.Сепарування і теплова обробка молока.
                              Германюк Олександр     Білет № 2
         1.Як класифікують поточні лінії.
         2.Для чого призначені елеватори, їх класифікація.ії.
         3.Як проведена класифікація теплообмінних апаратів поспособу передачі теплоти.
         4.Класифікація обладнання для виробництва питного молока, вершків і кисломолочних напоїв.
                               Горщар Дмитро          Білет № 3
         1.Основні терміни і визначення надійності машин.
         2.Що таке пневматичне транспортування.
         3.Що використовують в якості теплоносія при виробництві харчових продуктів у теплообмінних апаратах.
         4.Класифікація машин для подрібнення м’яса і м’ясних продуктів.
                                 Демих Дмитро       Білет  № 4
        1.Техніко-економічні показники якості конструкції машин.
        2.Який  принцип роботи пневматичних транспортувальних мащин.
        3.Як класифікують апарати по технологічному призначенню.
       4.Класифікація подрібнювачів фаршу.
                                    Денисюк Ірина       Білет № 5
       1.Чим характеризується робота підйомних машин.
       2.Як проводять розрахунок продуктивності транспортерів.
       3.Яка будова і принцип роботи бланшувача.
       4.  На які групи поділяється пиво за кольором?
                                    Євпак Тетяна     Білет № 6
     1.Для чого призначені підйомні машини.
     2.Що відбувається в результаті миття тари і продукції.
     3.яка будова і принцип роботи бланшувача.
    4. На які стадії можна розділити технологію виробництва пива?
                                   Кокудак Богдан     Білет № 7
    1.Які машини відносяться до підйомного обладнання
    2.Які ви знаєте способи миття сировини.
    3.Сировина, яка використовується при виробництві пива
    4.Що таке стерелізація і пастерелізазація продукції
                                  Малий Едуард       Білет № 8
    1.Яке призначення, будова і принцип роботи талей.
    2.Як проведено класифікацію мийних машин.
    3.Яка будова і принцип роботи стерелізатора
    4.  Назвіть види квасу.
                                  Матюк Владислав      Білет № 9
    1.Що являють собою крани-штабелери ,їх будова і принцип роботи.
    2.Які машини використовують для миття сировини.
    3.Як проводять розрахунки бланшувача
    4.  На які стадії можна розділити технологію виробництва квасу?
                                  Матюк Назар              Білет  № 10
     1.Які переваги машин безрейкового(наземного)транспорту.
     2.Як проводять розрахунок продуктивності мийних машин.
     3.Яка будова і принцип роботи  фасовочної машини для сипких продуктів.
     4.Із яких основних стадій складається технологія виробництва вин?
                                  Остапчук Богдан      Білет № 11
      1.Який принцип роботи об’ємного поршневого дозатора.
      2.Що таке подрібнення сировини.
      3.Як проводять класифікацію закаточних машин.
     4. Охарактеризуйте принципово-технологічну схему виробництва цукру
                                  Савчук Каріна    Білет  № 12
    1.Який принцип роботи вагового дозатора.
    2.Якими способами може проходити подрібнення
    3.Як проводять герметизацію металевих та скляних банок.
    4. Охарактеризуйте процес випарювання соку та утворення сиропу.
                              Селевчук Руслана      Білет № 13
     1.Яке призначення, будова і принцип роботи електронавантажувача.
     2.Класифікація обладнання для грубого і тонкого подрібнення.
     3. Яка будова і принцип роботи обладнання для сушіння харчових продуктів
     4.Потокове виробництво консервів може бути?.
                                  Трушик Юлія        Білет № 14
     1.Які машини належать до транспортуючих.
     2.Яка будова і принцип роботи молоткових дробарок.
     3.Яка будова і принцип роботи обладнання для замочування та пророщування зерна.
    4.Цех сушки сублімації .З яких ділянок він складається?
                                   Чеканов Роман       Білет  № 15
     1. Чим характеризується робота транспортуючих машин.
     2. Яка будова і принцип роботи різальних машин.
    3.Тістомісильні машини їх класифікація.
    4.Які способи сушіння плодів, ягід, овочів і картоплі ви знаєте?
                                    Швайко Іван          Білет № 16
     1.Яка будова і принцип роботи стрічкового, ланцюгового та стрічкового транспортерів.
    2.Який принцип роботи гомогенізатора.
    3.Лінії для випуску довгих і коротко-різальних макаронних виробів.
    4.  Яка сировина використовується для виробництва крупів?

Комментариев нет:

Отправить комментарий