КОНТРОЛБНІ РОБОТИ ПО ТЕМАХ
ТЕМА Приготування
медового тіста та виробів з нього
1.Назвіть
відмінності технології приготування медового тіста від пря-ничного.
2.У
чому відмінність медового напівфабрикату від медово-збивного напівфабрикату?
3.Опишіть
технологічну послідовність приготування медово-збивного напівфабрикату.
4.Зробіть
перерахунок сировини для приготування 4,5 кг:
- медівника з лимоном.
ТЕМА Приготування білкового (повітряного) тіста
різних видів та виробів із нього
1.Опишіть технологічну послідовність
приготування: тістечок з білкового тіста.
2.Опишіть технологічну послідовність приготування
білкового тіста.
3.Назвіть недоліки, які можуть виникнути при
приготуванні білкового
тіста та напівфабрикатів з нього і причини їх
виникнення
4.Зробіть перерахунок сировини для приготування 3,5
кг:
-
печива
«Повітряне»;
ТЕМА Приготування різних видів
бісквітного тіста та виробів із нього
1.Опишіть технологічну послідовність приготування
масляного бісквіту без хімічних розпушувачів.
1.Опишіть технологічну послідовність приготування
масляного бісвіту
2.Опишіть технологічну послідовність приготування
ванільних мафінів.
3.Зробіть
перерахунок сировини для приготування 1,5 кг кексів:
-двоколірного
ТЕМА Приготування
заварного тіста та виробів із нього
1.Опишіть технологічну послідовність приготування
заварного тіста.
2.Назвіть недоліки, які можуть виникнути при приготуванні
заварного тіста, і причини їх виникнення.
3,Опишіть технологічну послідовність приготування
тістечка «Шу».
4.Зробіть перерахунок сировини для приготування 2,5
кг:
-
заварних
кілець з сирним кремом;
ТЕМА
Приготування мигдального тіста та виробів із нього
1.Опишіть технологічний процес приготування мигдального
тіста з
підігрівом.
2. Технологічна схема
приготування мигдального тіста холодним способом
3.З
яких етапів складається технологічний процес приготування мигдальних тістечок?
4.Зробіть перерахунок сировини для приготування 310 шт
тістечок: мигдального; «Діош
ТЕМА
Приготування крихтового тіста та виробів із нього
1.Опишіть технологічний процес приготування крихтового
напівфабрикату.
2.Технологічна схема приготування крихтового
напівфабрикату
3.Назвіть
дефекти, які можуть виникнути при приготуванні крихтового напівфабрикату, та
причини їх виникнення.
4.Зробіть перерахунок сировини для приготування 210 шт.
тістечок:
- «Картопля»
обсипна
ТЕМА Приготування
українських національних кондитерських виробів
1.Які
особливості приготування українських борошняних кондитерських виробів?
2.Які українські борошняні кондитерські вироби готують із
заварного тіста. Опишіть технологічну послідовність приготування одного з них.
3.Назвіть
традиційні українські борошняні кондитерські вироби.
4.Зробіть
перерахунок сировини для приготування 3,8 кг:
-
сирник « Шоколадний»
Комментариев нет:
Отправить комментарий