1.
Поняття
та призначення устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.
2.
Класифікація
та основні технічні характеристики устаткування закладів готельно-ресторанного
господарства.
3.
Основні
засоби меблювання закладів готельно-ресторанного господарства залежно від
призначення та функцій меблів.
4.
Основні
вимоги до оснащення меблями номерів готелів різних категорій.
5.
Призначення
та принцип дії електричних побутових приборів, їх класифікація та номенклатура.
6.
Фени,
класифікація та характеристика.
7.
Якісні,
функціональні та споживчі характеристики прасок. Правила експлуатації.
8.
Основні
технічні характеристики побутових чайників. Правила експлуатації та правила
безпеки під час їх використання.
9.
Вимоги,
що висуваються до аудіо- та відеотехніки, яка встановлюється у жилих
приміщеннях готелів.
10.
Класифікація,
принцип дії та правила експлуатації аудіо- та відеотехніки, яка встановлюється
у жилих приміщеннях готелів.
11.
Порівняльна
характеристика телевізорів за розміром екрану, системами проекційних трубок,
дизайном та виробником.
12.
Основні
технічні характеристики відео- та DVD-програвачів. Переваги та недоліки.
13.
Класифікація
механічного устаткування.
14.
Основні
техніко-економічні показники механічного устаткування.
15.
Будова
посудомийних машин періодичної та безперервної дії.
16.
Призначення,
класифікація та принцип дії просіювачів.
17.
Основні
способи очищення коренеплодів, їх переваги та недоліки. Класифікація
картоплеочищувальних машин.
18.
Призначення,
класифікація та принцип дії подрібнювальних машин та механізмів.
19.
Основні
способи різання харчових продуктів. Класифікація подрібнювально-різальних
машин.
20.
Класифікація
та принцип дії машин та механізмів для збивання продуктів.
21.
Класифікація
дозувально-формувального устаткування. Будова та принципи
дії
22.
Мета
теплової обробки продуктів. Традиційні способи теплової обробки.
23.
Способи
теплової обробки харчових продуктів.
24.
Класифікація
теплового устаткування за основними класифікаційними ознаками.
25.
Класифікація,
призначення, будова та сфери застосування НВЧ- та ІЧапаратів.
26.
Класифікація
і характеристика грилів.
27.
Особливості
конструкції грилів карусельного, контактного, роликового, лавового типу,
«саламандер».
28.
Особливості
експлуатації НВЧ- та ІЧ-апаратів.
29.
Конструктивні
особливості, призначення та принцип дії стравоварильних котлів.
30.
Конструктивні
характеристики пароварильних шаф.
31.
Принцип
дії експрес-кавоварки.
32.
Призначення,
класифікація, номенклатура сковорід.
33.
Назвіть
правила експлуатації, основні техніко-економічні і експлуатаційні показники
роботи сковорід.
34.
Технологічні
вимоги, класифікація, номенклатура фритюрниць.
35.
Правила
експлуатації апаратів, призначених для жарки і випікання продуктів.
36. Конструктивні особливості, призначення
та принцип дії плит.
37.Призначення та технологічні вимоги, що висуваються до
допоміжного устаткування.
38.Особливості конструкцій мармітів.
39.Устаткування для магазинів та торговельних кіосків.
Класифікація, принцип дії, правила експлуатації та техніки безпеки.
40 Класифікація транспортних засобів за
призначенням, видом, формою власності. Класи вантажів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий