понедельник, 6 апреля 2020 г.


Контрольні питання до теми №16:
1.  На які групи поділяється пиво за кольором?
2.  Якими способами можна готувати затор?
3.  Що таке дріжджі «низового бродіння»?
4.  На які стадії можна розділити технологію виробництва пива?
5.  Сировина, яка використовується при виробництві пива.
6.  Назвіть види квасу.
7.  Який тип бродіння лежить в основі виробництва квасу?
8.  Спосіб одержання квасу.
9.  На які стадії можна розділити технологію виробництва квасу?
10.  Сировина, яка використовується при виробництві квасу.
11.  Із яких основних стадій складається технологія виробництва вин?
12.  Наведіть класифікацію вин.
13.  Які поживні речовини входять до складу вина?
14.  Із яких основних стадій складається технологія виробництва вина?
15.  Які мікроорганізми приймають участь у виробництві вина?
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий