Контрольні запитання до теми № 17
1.Стадії
технологічного процесу.
2. Яку сировину
використовують для виробництва цукру? Охарактеризуйте її
хімічний склад.
3.
Охарактеризуйте принципово-технологічну схему виробництва цукру.
4. З якою метою
сік обробляють вапном?
5.
Охарактеризуйте процес випарювання соку та утворення сиропу.
6. Як вилучити
кристали цукру з міжкристалічного розчину?
7. У чому полягає
раціональне використання відходів цукрових заводів?
8. Характеристика
комплексів обладнання
Контрольні запитання до теми № 18
1.Потокове
виробництво консервів може бути?
2. По характеру зв'язки
між окремими машинами і апаратами розрізняють ?
3. Що випускає універсальний
консервний цех.
4. Цех сушки
сублімації .З яких ділянок він складається?
5.Які способи
сушіння плодів, ягід, овочів і картоплі ви знаєте?
6.Що є сировиною для одержання пектину?
Комментариев нет:
Отправить комментарий