вторник, 14 апреля 2020 г.


Контрольні запитання до теми № 17
1.Стадії технологічного процесу.
2. Яку сировину використовують для виробництва цукру? Охарактеризуйте її
хімічний склад.
3. Охарактеризуйте принципово-технологічну схему виробництва цукру.
4. З якою метою сік обробляють вапном?
5. Охарактеризуйте процес випарювання соку та утворення сиропу.
6. Як вилучити кристали цукру з міжкристалічного розчину?
7. У чому полягає раціональне використання відходів цукрових заводів?
8. Характеристика комплексів обладнання
Контрольні запитання до теми № 18
1.Потокове виробництво консервів може бути?
2. По характеру зв'язки між окремими машинами і апаратами розрізняють ?
3. Що випускає універсальний консервний цех.
4. Цех сушки сублімації .З яких ділянок він складається?
5.Які способи сушіння плодів, ягід, овочів і картоплі ви знаєте?
6.Що є сировиною  для одержання пектину?

Комментариев нет:

Отправить комментарий