суббота, 18 декабря 2021 г.

ГР 24 ТМ - Ф ПИТАННЯ НА ЗАЛІК

 

                                Питання які виносяться на залік

1. Назвіть вимоги до якості зерна, призначеного для виготовлення борошна.

2. Яка сировина використовується при виробництві хлібобулочних виробів?

3. Опишіть опарний спосіб виробництва хліба на рідких дріжджах.

4. Поясніть технологію житнього хліба.

5. Від чого залежить забарвлення скорини пшеничного хліба?

6. Дайте характеристику борошняним кондитерським виробам.

7. Як впливають компоненти рецептури на процес тістоутворення при

виготовленні борошняних кондитерських виробів?

8. Охарактеризуйте як готують бісквітне тісто.

9. В чому полягає особливість приготування листового тіста.

10. Поясніть особливості виготовлення пісочного тіста.

11. Термін і умови зберігання бісквітів.

12. Поясніть як виготовляють пряники.

13. Яка сировина використовується для виробництва крупів?

14.Яку сировину використовують для виробництва цукру? Охарактеризуйте її

хімічний склад.

15. Охарактеризуйте асортимент і якісні показники крупів.

16. Охарактеризуйте асортимент макаронних виробів.

17. Яку сировину використовують для виготовлення макаронних виробів?

18. Назвіть умови зберігання макаронних виробів.

19. Сировина та асортимент кондитерських виробів.

20. Основні види напівфабрикатів для кондитерських виробів.

21. Сировина, асортимент і технологія карамелі.

22. Сировина, асортимент і технологія шоколаду.

23. Сировина, асортимент і технологія цукерок.

24. Сировина, асортимент і технологія мармеладу і пастили.

25. Технологія халви.

26. Технологія приготування виготовлення фруктових вафель.

27.Яку сировину використовують для виробництва олії та які її властивості?

28. Яким є асортимент олії та які показники її якості?

29. Які є способи рафінування олії?

31. Якими повинні бути склад і показники якості маргарину?

32. Яку сировину використовують у виробництві крохмалю?

33. Наведіть принципово-технологічну схему виробництва кукурудзяного

крохмалю.

34. Який склад і властивості молока?

35. Для чого в молочній промисловості проводять механічне і теплове

оброблення молока?

36. Назвіть питні види молока.

37. Охарактеризуйте технологію кисломолочних продуктів.

38. Як виготовляють сметану?

39. Яка технологія десертного продукту — морозива?

40. Яка технологія вершкового масла?

41. Яка технологія натуральних вирів?

42. Яка технологія молочних консервів?

43. Яка технологія твердого сиру?

44.Назвіть аcортимент ковбасних виробів.

45. Яка принципово-технологічна схема виготовлення ковбасних виробів?

46. Яка принципово-технологічна схема виготовлення натуральних шматкових

консервів?

47. Як оцінюють якість м’яса та м’ясних продуктів?

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий