вторник, 21 декабря 2021 г.

ГР 36 ТЕСТИ

 

                                                                         ТЕСТИ ЗПК

1.Випічні напівфабрикат

бисквіт­ний

Температура випікання

1. 215. ..250

2. 200…220 ,175. ..180

3. 180…200

4. 110…140

2. Альбумін знаходиться

1. Пшениця, жито;

2. Молоко, яєця;            

3. М'ясо,  яйця.

3.З оббивного борошна виготовляють

1. Хліб, дієтичні сорти печива

2. Здобу звичайну, булочки з маком

3. Пряники «Дитячі», коврижки

4. Пе­чиво нарізне

4. Залежно від тривалості процесу гідролізу одержують крох­мальну патоку із різним вмістом цукрів і різного призначення: 30—34 %

1. Глюкозну високозацукровану

2. Карамельну низькозацукровану

3. Карамельну

5. До кондитерській цехів підприємств громадського харчування надходить молоко з вмістом жиру

1. 3,2 %.

2. 6 %.

3.2%.

4. 2,5 %.

6. Сметана — це продукт, який виробляють

1. З пастеризованих верш­ків

2.  Зі свіжого молока і вершків шляхом згущення і консервування

3.  Сепарованого незбираного молока.

7. До свіжих належать яйця

 Які зберігали при температурі

1.від +1 до —2'С понад 30 діб.

2. від 1°С до 2 0С не більше ніж 30 діб .

3. від 1 до 10'С понад 15 діб.

4. від 5°С до 15 0С не більше ніж 10 діб .

8. Яєчний  мелан­ж ,це -

1. Яєчний білок

2. Яєчний жовток

3.Суміш мороженого яєчного білка і жовтка

9. Топлене масло одержують

1. З вершкового, яке має дефекти, або із зачисток масла шляхом перетоплювання

2.  Рідкої  рослинні олії

3. Безводної суміші саломасу з рафінованими рідкими рослинними оліями

10. Кориця

1. Висушена кора гілок багатьох видів дерев роду ко­ричних з гіркуватим смаком, і пряним запахом.

2. Висушені квіткові бруньки гвоздичного тропічного дерева.

3. Висушені недостиглі плоди рослини з родини імбірних.

11. Агар

1. Продукт у вигляді прозорих пластинок.

2. Це сірувато-білий порошок ледь кислуватого смаку.

3. Желююча речовина.

12. Натуральні есенції-

1. Розчин ефірних олій.

2. Це спиртові розчини синтетичних запашних речовин.

3. Водно-спиртові розчини синтетичних речовин

4. Ацети­лові розчини синтетичних запашних речовин

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий