воскресенье, 23 октября 2022 г.

ГР 34 ТМ- Ф УСТАТКУВАННЯ ЗГРГ Практична робота Тема : Устаткування місильно-перемішувальне.



Практична робота  

Тема : Устаткування місильно-перемішувальне.

Мета : - вивчення  будови  фаршмішалок, збивальних машин, машин для замішування тіста;

             - набуття  навичок  безпечної  експлуатації  устаткування


Хід  виконання  роботи

 

1. Вивчити будову фаршмішалок, збивальних машин, машин для замішування тіста;

2. Повторити правила експлуатації та техніку безпеки при роботі на машинах і механізмах.

3. Підготувати машину та механізм до роботи. Провести роботу на "холостому ході".

4. Підготувати сировину до обробки.

5. Здійснити процеси обробки сировини на машинах та механізмах.

6. Визначити якість обробленої сировини, зробити висновки, щодо правильності проведення процесів.

7. Провести санітарну обробку устаткування.

8. Скласти правила експлуатації машин для замішування тіста.

9. Дати  відповіді  на  контрольні  запитання  (письмово):

9.1. Зазначте класифікацію машин і механізмів для перемішування продуктів за конструкцією робочих органів.

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.2. Зазначте основні складові елементи фаршмішалки ФМ-140.



________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________

 

9.3. Під яким кутом встановлені лопаті в фаршмішалці?

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.4. Від чого залежить якість фаршу?

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.5. Зазначте види змінних збивачів та їх використання.

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.6. Зазначте основний робочий орган тістомісильної машини та його будову.



__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

9.7. Охарактеризуйте завантаження бачка збивальної машини продуктом.

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.8. Який рух здійснюють місильний ричаг та діжа?




__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

9.9. Як кріпиться діжа до фундаментальної плити?

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

10. Зробити  висновки  по  роботі.

11. Оформити  звіт, здати  на  перевірку.

 

 

Висновки :

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

Оцінка :

 

Викладач :

 

 

 

 

 


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий