Практична робота
Тема : Устаткування місильно-перемішувальне.
Мета : - вивчення будови
фаршмішалок, збивальних машин, машин для замішування тіста;
- набуття навичок безпечної експлуатації устаткування
Хід виконання
роботи
1. Вивчити будову
фаршмішалок, збивальних машин, машин для замішування тіста;
2. Повторити правила
експлуатації та техніку безпеки при роботі на машинах і механізмах.
3. Підготувати машину та
механізм до роботи. Провести роботу на "холостому ході".
4. Підготувати сировину
до обробки.
5. Здійснити процеси
обробки сировини на машинах та механізмах.
6. Визначити якість
обробленої сировини, зробити висновки, щодо правильності проведення процесів.
7. Провести санітарну
обробку устаткування.
8. Скласти правила експлуатації
машин для замішування тіста.
9. Дати відповіді
на контрольні запитання
(письмово):
9.1. Зазначте
класифікацію машин і механізмів для перемішування продуктів за конструкцією
робочих органів.
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.2. Зазначте основні
складові елементи фаршмішалки ФМ-140.
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________
9.3. Під яким кутом
встановлені лопаті в фаршмішалці?
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.4. Від чого залежить
якість фаршу?
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.5. Зазначте види
змінних збивачів та їх використання.
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.6. Зазначте основний
робочий орган тістомісильної машини та його будову.
__________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
9.7. Охарактеризуйте
завантаження бачка збивальної машини продуктом.
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.8. Який рух здійснюють
місильний ричаг та діжа?
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
9.9. Як кріпиться діжа до
фундаментальної плити?
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
10. Зробити
висновки по роботі.
11. Оформити
звіт, здати на перевірку.
Висновки :
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
Оцінка :
Викладач :
Комментариев нет:
Отправить комментарий